F‑PACE SVR

Echipat cu un motor V8 supraalimentat de 5 litri si atingand o viteza maxima de 283 km/h, F‑PACE SVR este cel mai performant SUV Jaguar.

EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km
Incepand cu 272 pentru Transmisie Automata
 
CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100km
Incepand cu 11.9

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

Un model sportiv Jaguar realizat de divizia de vehicule speciale (SVO) este un superlativ al acestei marci britanice prestigioase. Toate modelele SVO se remarca prin cele mai performante solutii Jaguar in materie de performante extraordinare, lux exceptional si tehnologii inovatoare. Cel mai nou produs realizat de centrul modern SVO este F‑PACE SVR – cel mai performant SUV Jaguar.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
LUX SI PERFORMANTE

F‑PACE SVR este un model sportiv de prima clasa, dar cu functionalitatea si utilitatea unui SUV cu 5 locuri. Scaunele Performance fata si spate, cu tapiterie din piele moale perforata Windsor, cu model lozenge, asigura un confort si o sustinere laterala de prima clasa.

PERFORMANTE
UN SUNET INCITANT

Motorul V8 supraalimentat de 5,0 litri al modelului F‑PACE SVR se remarca printr-o sonoritate inspirata de cea a masinilor de curse. Bucurati-va de acest sunet, atunci cand porneste motorul.

URMARITI VIDEOCLIPUL
SUNET SVR
V8 SUPRAALIMENTAT

Motorul V8 pe benzina supraalimentat, de 5,0 litri, al modelului F‑PACE SVR dezvolta o putere de 550 CP si un cuplu de 680 Nm, asigurand o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4,3 secunde si o viteza maxima de 283 km/h.

EXPLORATI PERFORMANTELE
MOTOR SVR
AERODINAMICA PERFORMANTA

Modelul F‑PACE SVR se remarca prin performante aerodinamice. Forta de apasare la sol, tractiunea si manevrabilitatea sunt perfectionate, iar acest lucru permite imbunatatirea stabilitatii si atingerea unei viteze maxime de 283 km/h

EXPLORATI EXTERIORUL
AERODINAMICA
CARACTERISTICI PRINCIPALE F‑PACE SVR
FRANE DE INALTA PERFORMANTA
Datorita rezistentei excelente la fading, sistemul de franare de inalta performanta al modelului F‑PACE SVR asigura un raspuns rapid si exact - in special in timpul franarilor repetate de la viteza ridicata.
SIMTITI MAGIA UNEI MASINI DE CURSE
Pentru un stil atragator si un sunet inconfundabil, sistemul de esapament activ al modelului F‑TYPE dispune de 4 tevi de esapament, din aluminiu lucios.
JANTE FORJATE, DIN ALIAJ USOR
Jantele specifice din aliaj usor pun in valoare aspectul sportiv al modelului F‑PACE SVR. Alegeti intre jantele din aliaj usor, forjate, de 21”, cu finisaj diamantat sau jantele din aliaj usor, forjate, de 22”, cu finisaj diamantat sau negru lucios, disponibile optional.
SELECTOR DE VITEZE SPORTSHIFT
Pentru schimbarea manuala, rapida, a treptelor de viteza, selectorul SportShift este simplu si intuitiv de utilizat si sporeste caracterul sportiv al modelului F‑PACE SVR.
SCAUNE PASAGERI
Indiferent daca va aflati in spate sau in fata, la bordul modelului F‑PACE SVR beneficiati de scaune Performance, cu tapiterie din piele premium Windsor perforata. In spate, spatiul pentru picioare si genunchi este de 945 mm, respectiv 65 mm, la fel ca la modelul F‑PACE.
PRIZE DE AER CAPOTA MOTOR
Noile prize de aer de pe capota motorului modelului F‑PACE SVR sunt pozitionate optim, pentru a asigura flux de aer si racire imbunatatite. Acestea asigura un flux de aer optimizat prin radiator si permit circulatia aerului prin compartimentul motor.
PROIECTAT PENTRU A FI PERFORMANT

Luxul si functionalitatea specifice modelelor F‑PACE raman la acelasi nivel ridicat. Cu ajutorul aerodinamicii imbunatatite, F‑PACE SVR elibereaza adevaratul potential sportiv al modelului si permite obtinerea unor performante extraordinare.

RACIRE IMBUNATATITA

Bara fata cu prize de aer marite a modelului F‑PACE SVR si prizele de aer amplasate optim pe capota motorului imbunatatesc fluxul de aer si racirea.

FATA
AERODINAMICA SPORITA

Prizele de aer laterale specifice permit evacuarea aerului din pasajele rotilor, imbunatatind forta de apasare a rotilor din fata, iar spoilerul marit reduce turbulentele de aer la nivelul plafonului, asigurand un coeficient aerodinamic (Cx) de 0,37.

LATERAL
PERFORMANTE IMBUNATATITE

Podeaua plana in partea din spate reduce rezistenta la inaintare, iar difuzorul din spate gestioneaza fluxul de aer, pentru a imbunatati stabilitatea la viteze mari a modelului SVR.

SPATE
SPECIFICATII MOTOR

Motorul V8 pe benzina supraalimentat, de 5,0 litri si 550 CP, realizat integral din aluminiu, permite modelului F‑PACE SVR sa fie cel mai performat F‑PACE de pana acum.

EXPLORATI SPECIFICATIILE
DETALII DINAMICE
Modul dinamic subliniaza caracterul sportiv al MODELULUI F‑PACE. Acesta imbunatateste raspunsul la apasarea pedalei de acceleratie, reduce servoasistarea directiei si asigura schimbarea vitezelor la turatii mai mari ale motorului.

EXPLORATI SPECIFICATIILE
PERSONALIZATI MODELUL F‑PACE SVR
F‑PACE este SUV-ul sportiv care imbina placerea de a conduce cu functionalitatea si eficienta. Creati un model F‑PACE perfect, cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR
OPTIUNI SI ACCESORII JAGUAR
Personalizati suplimentar modelul F‑PACE SVR, cu optiuni si accesorii premium.


EXPLORATI OPTIUNILE SI ACCESORIILE
DESCARCATI O BROSURA

Doriti sa aflati mai multe? Pentru informatii suplimentare despre modelul F‑PACE SVR, descarcati ultima brosura de aici.

DESCARCATI O BROSURA

Toate valorile sunt date de producator si trebuie confirmate inainte de intrarea in productie. Retineti ca valorile emisiilor de CO2 si consumului de combustibil pot varia in functie de rotile din dotare, iar rotile standard nu permit atingerea celor mai mici valori.